In Finnish:

Ohjelmistosuunnittelija

Etsimme osa-aikaista tai täysipäiväistä ohjelmistosuunnittelijaa tuotekehitystiimiimme. Voit olla opiskelija tai muuten osa-aikainen. Emme vaadi pitkää kokemusta, mutta perusteiden on oltava kunnossa ja taustalla halu kehittyä ammattilaiseksi.

Pilvi on jatkuvien palveluiden verkkokauppaan keskittynyt ohjelmistotalo. Yhtiön päätuote on Pilvi Cloud Shop -niminen myyntialusta. Se on ohjelmistojen (saas) ja hosting-palveluiden (iaas, paas) verkkomyyntiin kehitetty tuote. Etsimme nyt kehitystiimiimme uusia ohjelmistosuunnittelijoita.

 

Työtehtäväsi ja mitä sinulta toivomme!

Työtehtäväsi on ohjelmoida Javalla Pilven sovellusalustan taustaan erilaisia komponentteja tai laajempia kokonaisuuksia. Työ on itsenäistä suunnittelu- ja ohjelmointityötä.  Jos haluat voit osallistua myös asiakasprojekteihin, tai ohjelmoida sovellusten ja pilvipalveluiden välisiä integraatioita.

Toivomme että olet itseoppinut ohjelmoija tai tietojenkäsittelyn korkeakoulutuksen saanut, tai ko. oppiaineita paraikaa opiskeleva.

Tässä vielä lista teknologioista ja työkaluista joita käytämme. On selkeästi plussaa jos yksi tai useampi niistä on sinulle tuttuja:

Pilvi Cloud Commerce Platform -teknologiat

  • Front: HTML5, CSS, Javascript, BackboneJS, RequireJS
  • Backend: Redis, PHP, PostgreSQL, JavaEE, Glassfish
  • Työkalut: Git, Jenkins

Käyttämiimme työkaluihin voit tarkemmin tutustua täällä.

http://developer.pilvi.com/2016/09/16/pilvi-dev-blog-begin/

 

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja muita työsuhde-etuja, kuten terveydenhuoltoa ja ruokaetuja. Emme pakota urheilemaan tai terveisiin elämäntapoihin, vaikka niitä suosimmekin 🙂

Pysyville työntekijöille tarjoamme myös mahdollisuuden osakeomistukseen tulevien osakeantien kautta. Mahdollisuus myös määräaikaiseen työsuhdeasuntoon (kaksio) jos muutat toiselta paikkakunnalta.

Toimistomme sijaitsee Leppävaarassa hyvien liikenneyhteyksien päässä. Kauppakeskus Selloon ja juna-asemalle on n. 200m. Talossa on tv:ssä palkittu ruokapaikka (Tommi’s Kitchen).

 

Hakuprosessi

Hakuaika on voimassa tammikuun alkuun asti, mutta täytämme n. 2 paikkaa sitä mukaan kun sopivia ehdokkaita ilmestyy. Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot mitä osaat tai miksi haluat Pilvelle. Liitä mukaan myös CV (malleja löytyy netistä).  

Lähetä hakemus ja CV sähköpostilla osoitteeseen:  hakemukset@pilvi.com

 

Pilvi Cloud Company Oy

Pilvi työllistää 10 asiantuntijaa ja yhtiön toimipiste on Espoossa. Yhtiön liikevaihtotavoite vuodelle 2017 on n. 1M€. Haemme kasvua ja tavoiteenamme on kansainvälistyä. Yhtiö kuuluu vakavaraiseen Winterbackwoods –konserniin (www.winterbackwoods.com).  

Lisätietoja: www.pilvi.com